Başkan Ölmezden Sergiye Ziyaret

Kandıra Belediye Başkanı Erol Ölmez, kişisel gelişim ve el sanatları alanlarında ilçe halkına katkılarda bulunan, kültürel değerlerin sürdürülebilirliği açısından da önemli çalışmalar gerçekleştiren Kandıra Halk Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen dikiş, nakış ve el sanatları yıl sonu sergisi açılış programına katılarak sergiyi ziyaret etti.

Açılış programında kursiyerlere belge takdiminde bulunan Başkan Ölmez, “Birçok kursiyerin, genç kızların yaptığı çalışmaları yerinde gördük. Mutluluklarını birlikte paylaştık. Kandıra bezinden ürünlerin yoğun olarak yapıldığı bu sergilerin olması güzel bir çalışma. İhtiyaç duyduğumuz her konuda eğitim alınması çok önemli. Halk Eğitim Merkezi ve Belediye personelleri bu süreçte çok önemli çalışmalar yaptı. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Sergi ziyaretleri esnasında vatandaşların bilgi ve becerilerini arttırmaya yönelik fayda sağlayacak kurslarla ilgili gereken desteğin verileceğini belirten Belediye Başkanı Erol Ölmez, “İlçemizdeki halk eğitim merkezi, genç kızlarımızın bilgi ve becerilerini arttırmalarına büyük katkı sağlıyor. Ne istiyorsanız, söyleyin açalım. Bu kurslar gelenek ve göreneklerimizin yaşatılması ve çocuklarımıza aktarılması açısından çok önemli. Emeği geçenlere teşekkür ediyor, tüm kursiyerlerimizi özverili çalışmalarından ötürü tebrik ediyorum” dedi.

Kandıra Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ayhan Kazancı, tüm katılımcılara teşekkür ederek serginin merkez binada 3 gün halkın ziyaretine açık olduğunu belirtti.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx