Bu Haftanın Favorileri: En Çok Satan 10 Teknolojik Ürün

Bu hafta interneti ele geçiren en popüler ürünleri listelediğimiz bu içerikte matkaptan klimaya, kulaklıktan hava temizleyiciye kadar pek çok ürün yer alıyor. 

Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Webtekno sorumlu değildir.
Bu içerik marka iş birliği içeriyor.

Einhell TE-CD 12/1 Li-i Akülü Darbeli Matkap

Malzeme ve uygulamaya göre ayarlanabilen hız ayarı ve karanlık ortamlarda işinizi kolaylaştıracak LED aydınlatması olan Einhell TE-CD 12/1 Li-i Akülü Darbeli Matkap, güçlü vidalama, hızlı delme gibi özellikleri ile haftanın en çok tercih edilen matkapların başında geliyor.

”Ürün oldukça uzun bir şarj ömrü sunuyor. İçeriğinde gelen ekstra batarya ve şarj ünitesi oldukça başarılı. Şarj hızı kısa, duvarları bu ürün ile delmek mümkün fakat kolon gibi yoğun betonda ürün darbeli de olsa etkisiz kalıyor. Çok sağlam, memnun kaldığım ve parası hakeden bir ürün.”

Ürünü incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

Samsung M7 Akıllı Monitör 

Full HD’nin 4 katı piksele sahip olan Samsung M7 Akıllı Monitör, daha fazla ekran alanı ve gerçekçi UHD görüntüler sunuyor. Uyum Sağlayan Görüntü özelliği sayesinde ortamdaki ışığı algılayarak parlaklığı otomatik olarak ayarlar. Ayrıca Wi-Fi bağlantısı ile Netflix, Youtube gibi platformlara girip keyifle vakit geçirebilirsiniz.

”Cihaz özelliklerini bilerek aldığınız sürece sizi tatmin etmeme şansı yok. Alırken bazı şüphelerim vardı fakat hepsi boşa düştü. Cihazı karşıdan oyun konsolumda kullanıyorum ekran yansıması vs hiçbir sorun yok. Yeni nesil konsollarla uyumluluğu da var, otomatik tanıyor cihazı. Ayrıca Xbox konsolum için medya kumandası almayı da düşünüyordum fakat televizyonun kumandası Xbox’da da çalışıyor. Özellikle Xbox üzerinden bir şey izlediğim zaman kontrolcünün pili boşuna gitmemiş oluyor. Boyutu sizin için yeterliyse bu fiyata ve hatta 3-5 bin lira üzerine alacağınız daha iyi ürün olduğunu sanmıyorum.”

Ürünü incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

LEVOIT Kule Fan

Havaların ısınmasıyla birlikte, bir serinleticiye ihtiyaç duyanların en çok tercih ettiği ürün olan  EVOIT Kule Fan, bu sıcak yaz günlerinde vazgeçemeyeceğiniz ürünlerden biri haline gelecek.

”Klimadan bir farkı yok. 1. Derece bile yeterli oluyor. Gece rahatlıkla açık kalabilir. Hiç ses duymuyorsunuz. Harika bir fan gücü var. Kesinlikle gözü kapalı alabilirsiniz. Asla pişman olmayacağınız bir ürün.”

Ürünü incelemek için tıklayabilirsiniz.

SteelSeries Arctis Nova 1

Farklı platformlarda kullanılabilen, hafif ve dayanıklı yapısıyla uzun süre rahatça kullanılabilen SteelSeries Arctis Nova 1, gürültü engelleyici mikrofonu ile daha temiz konuşma imkanı sunuyor.

”Programsız kesinlikle kullanmayın. Steelseries gg uygulmasını indirin, oradan sonar ayarlarından istediğiniz gibi ayarlayın. Ben oyun, film ve müzik için ayrı ayrı ayarlarımı yaptım. Ayarları güzel yapabilirseniz muhteşem oluyor. Müzik dinlerken ses seviyesi windows üzerinden %40 olmasına rağmen yanaklarım titriyor. Ben yüksek bass sevdiğim için bass seviyesini arttırdım baya. Oyun konusunda ise çok fazla deneme fırsatım olmadı ama rainbow six siege oyununda 3 maç attım ve bayıldım. Adamlar beni göremeden çıkıp vurabiliyorum, eminim birkaç report yemişimdir.”

Ürünü incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

Stanley The Quick Flip Paslanmaz Çelik Termos Bardak 0.47 lt

Soğuk içecekleri 7 saat, sıcak içecekleri ise 5 saat boyunca istenilen sıcaklıkta tutabilen Stanley The Quick Flip Paslanmaz Çelik Termos Bardak, bu yazın favorisi olarak çok satanlar listesindeki yerini alıyor.

”Elim ayağım her şeyim oldu bu termos benim . Kışın sıcak içecekleri yazın da buz ve suyu dolduruyorum süper oluyor. Her mevsime uygun. Çok güzel.”

Ürünü incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

Levoit Hava Temizleyici

Fiyat performans ürünü olarak karşımıza çıkan Levoit Hava Temizleyici, hava temizleyici arayanların son zamanlardaki favorisi olmuş durumda.

”Ürün harika, oda da dağ havası oluşturuyor. WiFi’li olan var ama bunun watt daha yüksek olduğu için bunu aldım . Memnunum, harika bir ürün. Oğlum bu ürün sonrası gece uyanmadan uyudu.”

Ürünü incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

Chronus Mini El Fanı

Yaz sıcaklarının etkisiyle listenin yükselen yıldızı haline gelen Chronus Mini El Fanı, 1 tam şarj ile 16-24 saat aralığında çalışarak sıcaklarda bir nebze de olsa serinlemenizi sağlayacak ürünlerden biri.

”Uzun yıllar bu tip ürünleri kullandım. Türkiye piyasasında bana göre satılan en iyi üründen daha iyi, daha kaliteli. Görsel olarak çok daha güzel diyebilirim. 5. kademedeki hız hiçbirinde olmayan kadar fazla. Hemen hemen her model çin malı ürün kullandım, bu ürün içlerinde en iyisi.”

Ürünü incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

Klasse Classic Mouse Pad

90 cm en, 40 cm boyuyula masanızda rahatça kullanabileceğiniz Klasse Classic Mouse Pad, hem optik hem de lazer sensörlü mouse’lar ile sorunsuz kullanılabilir.

”Kalitesini beğendim. Pad alınca mousenin üzerinde nasıl kayacağı ve hareket alanı hep merak edilir. Bazıları takılır ve kayganlığından kaynaklı yavaş hareket eder. Fakat bu padde böyle olmadı. Hiçbir problem yaşamadım. Sanki uzun zamandır kullanıyormuşum gibi farem aynı hız ve hareketlerle dönmeye devam etti.”

Ürünü incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

Baymak Elegant Plus UV 12 12000 BTU Duvar Tipi Inverter Klima

Wi-Fi özelliği ile dilediğiniz her an istediğiniz yerden kontrol edebileceğiniz Baymak Elegant Plus UV 12 12000 BTU Duvar Tipi Inverter Klima, bu haftanın en çok satan ürünleri arasında yer alıyor.

”Tereddütsüz alabilirsiniz, çok iyi performansı var . Anneme aldık ve kumandası harika, çok basit. Kumandanın ikinci açılır bölümüde süper düşünülmüş fakat ilk ana bölümü ihtiyacınızı karşılayacaktır. 1 adet daha kesinlikle alacağız kendi evimiz için.”

Ürünü incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

TL-WA854RE 300 Mbps Kablosuz Menzil Genişletici

Evinizde kör noktalardan kurtulmanıza yardımcı olacak olan TL-WA854RE 300 Mbps Kablosuz Menzil Genişletici, kapsama gücü ile sorunsuz bir internet keyfi yaşamanıza olanak tanır.

”Modem salonda fakat araya duvarlarlar girdiği için mutfakta telefonlarda sinyal sorunu oluyordu. Genişleticiyi salon ve mutfak arasında bir yere koymam daha iyi olurdu ama arada bir yerde priz olmadığı için genişleticiyi mutfağa koydum. Bu halde bile iyi iş görüyor. 100 Mbps hızlı internet modem ile bağlanınca 1.5 mbps hızla bağlanıyor, genişletici üzerinden hız 3.7 Mbps’e çıkıyor. Mutfaktayken 480p video oynatamazken şuan 1080p kalitede videolar rahatlıkla açabiliyorum.”

Ürünü incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

Sizin için diğer önerilerimiz;

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx